Vi lyssnar

Projekt och företag vi jobbat med

Parcelcube

Parcelcube är ett logistiksystem för lager och logistikbranchen. Vi skapade både produkt och företag från grunden. Strategin var digital marknadsföring, och presentation via online möten och videor. Största enskilda affärerna till slutkund låg kring 250t.€. När företaget såldes hade det ca 25 återförsäljare runtom i världen. Afrika, Asien, Nord- och Syd-Amerika.i alla världdelar.

Trivsel

Trivsel erbjuder städ- och flyttjänster för företag och privatpersoner. Vi har med optimering tredubblat antalet gratis besökare google, samt tillsammans skapa framgångsrika rekryteringskampanjer.

Poolspa

Vi har samarbetat sedan 2020, förutom webshop gjort två framgångrika sommarkampanjer för deras pooler och spa-produkter.

Teollisuusvaaka

Teollisuusvaaka säljer vågsystem till industrin, 90% av all försäljning kom från digital marknadsföring. Kaj startade företaget och ledde företaget tills det såldes till nuvarande ägare 2014.

Omsorg

Tillsammans med teamet på Omsorg har vi jobbat med rekrytering, marknadsföring, branding och lansering av nya tjänster och produkter i Österbotten.

Projekt på g, ny webshop

Webshop

En ny webshop med 1200 artiklar på två språk.

ERP-system

Webshoppen är intergrerad med Tehdens ERP-system.

API-integration

Vi har skapat ett api så ordrar sänds direkt från Woocommerce till Tehden för plockning och fakturering.

Översättning och optimering

Webshoppen är och produkter är översatta till två språk.

Marknadsföring ska ge resultat

Rätt strategi och plan är A och O, då kan man också kortsiktigt göra goda resultat och öka försäljning.
Kaj Östman